Бургазлии се клаха заради жена! Цяла България се смее с простотията им – мерили се дори с камъни…

ca0f74ea2d28727393a32b223a558a40

Иван твърдял, че е интимен с приятелката на Антон Ж. Екшънът, който се разигра тази нощ в бургаския жк. „Меден рудник”, е заради момиче, научи Флагман.бг.

Иван Иванов, един от администраторите на популярната фейсбук група „Шофьори Бургас” влезе в люта битка за сърцето на красива, но обвързана бургазлийка, която е настояща половинка на Антон Ж.

Спорът между двете момчета започнал преди няколко дни. Иван писал на приятелката на Антон, а след това му се похвалил, че имал интимни отношения с нея. По твърденията на Антон това категорично е лъжа, но се ядосал, че Иван си позволява да говори така за любимата му. Скандалът ескалирал и младите бургазлии, които със сигурност имат хиляди часове във фитнеса, си уговорили среща да се видят и да обсъдят проблема. Иван бил с още двама приятели, които обаче останали в колата.

„Той започна да ми пише къде съм, да отида до училището до последната спирка в комплекса. Отидох да се разберем като хора. Тогава Антон извади ножа и тръгна към мен и пробва да ме наръга, паднах на земята, докато се дърпан назад. Заплашваше ме, че ще ме убие на място, успях да го избутам, но през това време той ме наръга няколко пъти по крака”, така обясни ситуацията Иван Иванов пред репортер на Флагман.бг.

Според разказите на Антон Ж. обаче ситуацията била коренно различна. Нож изобщо е нямало по време на мелето.

„Писах на Иван защо прави интриги и говори неверни неща. Скарахме по фейсбук, започнахме да се обиждаме и заплашваме. Да, уговорихме се да се видим, вярно е. Но той дойде с ясния мотив, че ще ме убие, че ще ме размаже. Започна да ме удря с камъни по главата. Скандалът ескалира. Започна да се прави на много велик. Да обижда мен и приятелката ми. Сега ще ми правят операция, със счупена челюст съм. Не съм вадил никакъв нож и не съм го наръгал. Хора от близката къща излязоха, когато чуха панаира, те видяха какво се случи. Това са лъжи”, категоричен е Антон.

Към момента здравословното състояние на Антон Ж. е влошено. Настанен  е в болница, а всеки момент предстои да започне операция, твърдят негови близки. Иван пък сам публикува снимки във фейсбук и се показа окървавен след мелето, но жалба в полицията не е подал.