Тита е доста разстроена, заради предаването на Мегз! Защо Миглена не покани певицата да участва, като “Ангел на Мегз”, не покрива ли критериите…

Миглена Каканашева Мегз

Рекордният успех на новото риалити „Кралицата на Инстаграм“, което скоро стартира в интернет е дело на дизайнерката Миглена Каканашева. В него тя е водеща и участник, а рейтингът на формата надмина дори сериала на Тита, но това не е проблемът на младата изпълнителка, а фактът, че не е поканена да участва, предадоха източници на 7dniburgas.bg.

Всички знаем, че Тита също беше част от армията на Миглена Каканашева, но в този проект, тя не е фактор.

За по-малко от 24 часа сериалът е достигнал 90 000 зрители. Нов рекорд за проект на 7Талънтс. Сами си ги бием рекордите всеки път. Време е колегите от телевизията, а и не само те, да се замислят сериозно каква огромна аудитория изпускат с всеки следващ миг като се правят, че не е важно… Щом не е мащабно, с милионен бюджет и супер големите звезди, хвали се Мегз.

След като научи това, тийнсензацията Тита не може да си намери място. Каква е истинската причина да не е част от екипа на “Кралиците”, никой не знае, но определено се заражда война между двете.

Ще оправят ли отношенията си младите звезди, все още не можем да кажем, но е ясно, че славата на Тита никога не й е достатъчна и желае още и още.