Мега скандал! Лелята на Катрин Вачева я привика в “Съдебен спор”! Брадърката откраднала 8 бона от къщата й…

katrin

Страшен скандал се заформи между Катрин Вачева и леля й Йоанна. Двете са се хванали за гушите и откровено вече се ненавиждат, въпреки че преди са били близки.

Целият скандал стана достояние в предаването „Съдебен спор“ по Нова телевизия. Лелята се яви в ролята си на ищец с иск за 8000 лв., откраднати според нея от племенницата й, която не се появи в залата, а бе представлявана от адвокат.

Макар по изричното искане на ответника да не се показа лицето му, стана ясно, че това е Катрин Вачева. Това не остана скрито за почти никого от зрителите.

„И да се крие Катрин Вачева, вече цяла България я позна, крадла и долно същество!“ – пише потребител на име К. Младенова.

Самата Йоанна Вачева отвръща на този коментар с „Доволна съм за подкрепата и че се разбира коя е тя“, с което на практика разкрива самоличността на ответника.

Лелята на Катрин я обвинява, че е откраднала спестяванията й от 8 бона, които трябвало да похарчи за семейната къща. Тя твърди, че Катрин и синът й са били на рождения ден на баба си, когато манекенката е разгледала обстановката. На следващия ден дошла сама, уж да чисти и парите изчезнали.

Йоанна Вачева е убедена, че именно племенницата й ги е взела. Тя се опитала да се разбере с нея, но ударила на камък.

Лелята дори получила обаждане от непознат мъж, който я заплашил, че ако не спре да си иска парите от Катрин, няма да види повече сина си. При което Йоанна внесла жалба за заплаха във Второ Районно.

Жената, която е учителка по професия, е сигурна, че именно дъщерята на покойния й брат е откраднала парите й, защото малко преди това я е попитала къде би скрила пари в апартамента си. Лелята наивно й казала мястото, където крие спестяванията си, без да предполага, че ще я окрадат.

Припомняме, че Катрин Вачева стана известна най-вече покрай участието си във „ВИП Брадър“ преди 3 години. Тя се представя като манекенка и моделиер, но леля й твърди, че нищо не е работила през живота си.

В крайна сметка Йоанна Вачева не успя да постигне своето на този етап. Поради липса на доказателства племенницата й не бе осъдена, но детската учителка ще продължава да се бори в съда.