Изненада! 24-годишна моделка от Русе спечели търга за плаж „Варвара“

плаж Варвара - Лиляна Меродийска

24-годишната Лиляна Меродийска от Русе е определена за наемател на морски плаж „Варвара“ в община Царево, съобщиха от Министерството на туризма. Младата жена е спечелила търга с тайно наддаване, предлагайки годишна наемна цена от 48 000 лв. с ДДС. Според нейното предложение цената за ползване на чадър ще е 15 лв., а на шезлонг – 5 лв.

За стопани на плажа оферти са подали още 5-има кандидати – Георги Кълвачев, „Смарт Екс Медиа“, „Жакрис“ ЕООД, „Триумф – АП“ и „Плая Парадизо“ АД. Тази на русенката обаче се е оказала най-добра и туристическото министерство ще подпише договор с нея. Има само още едно условие – тя трябва да плати в 14-дневен срок едногодишния наем по договора. Ако това не стане, то ще бъде избран друг стопанин на плажа.

Лиляна Мeродийска е завършила математическата гимназия в родния си град през 2013 г., показа проверка на 7dniburgas.bg. Понастоящем тя фигурира в известен сайт за модели. Не е ясно дали точно от тази дейност красивата русенка е спечелила достатъчно средства, за да кандидатства за наемател на плаж.