Гаджето на красивата синоптичка Малкоданска живее втори живот! Ковачев едва оцелява след смъртоносна болест…

гери малкоданска

Гаджето на изкусителната синоптичка Гери Малкоданска живее втори живот, след като преди години едва успял да се спаси от смъртоносен вирус.

Интериорният дизайнер Алекс Ковачев, който гради успешна кариера не само у нас, но и в чужбина, без малко да бъде покосен от една от най-коварните инфекциозни болести – маларията. Опасната зараза е по петите му в Нигерия, където той живеел със семейството си. Заминава за африканската държава, когато е 11-годишен, тъй като баща му, който е строителен инженер, е ангажиран да работи по голям проект на черния континент, писа „Галерия“.

Преди да хванат самолета за Африка, цялата фамилия се подлага на обстойни прегледи и всички се ваксинират срещу всевъзможни болести. За малария обаче, която е силно разпространена в Нигерия, няма ваксина.

Взели всички мерки, за да нямат допир до комари. За щастие 5-годишният престой на семейство Ковачеви в Африка се разминал без опасност за живота им. В Нигерия Алекс ходел в американско училище с деца от целия свят – африканчета, италианчета и американчета.