Скандал! Плеймейтка върти орална любов като за световно по публичните домове… (СНИМКИ)

плеймейтка1

Орална любов като за световно върти момиче от корицата „Плейбой“ за 300 долара на час.

Украинската звезда от мъжкото списание Виталия Галямова е хваната на калъп в публичен дом в Москва. В миналото 31-годишната брюнетка използва тялото си, за да прикотка богати спонсори, С тяхна помощ се приобщава към хайлайфа в родния си Киев. Звездният й миг настъпва през 2016-а. Апетитната Виталия на няколко пъти щурмува страниците на „Плейбой“, а веднъж и бляскавата корица.

Славата се оказва краткотрайна и скоро портмонето на красавицата изтънява. Останала без стотинка Витали решава да работи най-древната професия. За да не бъде разпозната, докато се въргалям тя се настанява в бордей в Москва и разчита на анонимност в големия град. За нещастие е забелязана от зоркия поглед на тъпкачи в публичния дом.

Новината за неповторимите креватни умения на украинката се разнася скорострелно. Общественици се представят за клиенти и монтират скрита камера в стаята й. След това я заснемат как прави орална любов и пъшка гръмогласно. Видеото е предадено на полицията. Куки нахлуват в бордея, докато Виталия обслужва поредния клиент.

„Това е най-обикновен хотел, а мъжът в леглото е гаджето ми“, лъже проститутката. Версията не издържа и тя е задържана. Според експерти процесът срещу Виталия ще завърши с екстрадицията й в Украйна, пише „България днес“.