Академията на „Нефтохимик“ сформира родителски комитет

родители Нефтохимик

ПФК „Нефтохимик“ поде нова инициатива, насочена към родителите на малките таланти, съобщиха от клуба. Тя е свързана със създаването на комитет, съставен от родители на деца от всички възрастови групи, които тренират в академията. Ще се организират периодични срещи, на които представители на ръководството ще запознават родителите с всички важни обстоятелства около клуба и ще отговарят на въпросите, които им бъдат зададени.

Главната цел на тази инициатива е родителите да получават достоверна и своевременна информация за всичко, свързано с „Нефтохимик“ и в частност с детско-юношеската школа. По този начин ще те ще добият по-широка представа за начина, по който функционира клубът, и ще разполагат винаги с актуална информация за състоянието му. Подобряването на комуникацията между ръководството и родителите ще спомогне за по-бързото и ефективно решаване на възникнали проблеми и трудни ситуации.

До края на следващата седмица родителите на децата от всеки отбор, ще могат да излъчат свой представител, който да ги представлява в комитета. Разбира се, всеки един родител е добре дошъл на срещите, независимо дали е официален представител на отбор или не.

Извън дейностите на комитета, ръководството на клуба, в лицето на изпълнителния директор и директора на детско-юношеската школа, както до момента, ще е на разположение на всеки един родител или състезател и ще поддържа ангажимента си по всяко време да е в тяхна помощ.