Пишман моделка стана за резил пред цяла България: Няма Николети, няма Златки, аз съм най-красивата!

nikoleta-lozanova-840x450

Българската красавица с гръцки произход Мария-Йоана Минас, и моделка в една от най-елитните агенции на пазара, надмина всички родни плеймейтки и моделки с естествената си красота, твърди анонимен подател в сигнал до HotArena.

Наскоро в социалните мрежи се появиха кадри на мадамата, разкриващи невероятното й изящество, а разбира се – те веднага събраха хиляди лайкове от доста хайлайф звезди. За този “факт” ни информира неидентифициран подател, който нищо чудно да е и самата Мария, което ако е така, значи се бори за малко безплатна реклама и 5-минутна слава.

В писмото пише още, че кандидатите й били безброй и е много интересно да се проследи кой от всичките тя ще избере.

Преди време Мария-Йоана стана за смях, след като сигнал до HotArena я издаде, че в инстаграм профила на моделката има фалшиви, компрометиращи снимки на подаръци, оказващи се не от мачо в живота й, а гепени наготово от чичо Гугъл. В жалките си опити да предизвика завист, Минас стана за смях.

Оттогава профилът й е с ограничен достъп.

Днес тя става не по-малко за смях в средите. Девойката се самоопределяла като по-красива жена от топ плеймейтките ни за всички времена. Николета и Златките й не можели да се мерят по хубост с нея, смята блондинката.