Красивата Сияна от Приморско взе бронз на европейското по карате, готви се за световното в Япония (ВИДЕО)

карате Сияна Стратиева

С бронзов медал по карате шинкиокушин се завърна от Полша състезателката от СК „Аригато“ – Приморско Сияна Стратиева. Това е второто голямо отличие от Европейско първенство за една от най-талантливите състезателки на приморския клуб.

Въпреки жестоката конкуренция от 380 състезатели от 30 държави, Стратиева за пореден път демонстрира отлична подготовка и записа великолепно представяне. Тя успя да достигне до третото място, преодолявайки всичките си противнички в категория до 55 кг с по-добра тактика и скорост. С това тя допълни личната си колекция и колекцията на клуба с още един бронзов медал от европейско първенство. Миналата година Сияна се изкачи на почетното трето място на европейското в Дания.

Сияна Стратиева е състезател на националния ни отбор в този вид спорт, а поредният ѝ успех доказва, че изборът на треньора и сенсей Христо Терзиев именно тя да представя страната ни не е бил случаен. Следващото голямо предизвикателство пред Сияна Стратиева е световното първенство, което ще се проведе през юни в Япония.

Ето я бронзовата медалистка от Европейското първенство по карате – шинкиокушин в Полша Сияна Стратиева от СК "Аригато"- Приморско

Публикувахте от Мариян Толчев в 14 май 2018 г.