Извънредно! Замериха с яйца убиеца на Никол пред съда в Бургас (СНИМКИ)

убиец-меден-яйце-4

Екшън се разигра пред Съдебната палта в Бургас. Мъж замери с яйца 16-годишния Иван Иванов, обвинен за убийството на 11-годишната Никол Йончева.

Това се случи в момента, когато служители на съдебната охрана изведоха от колата младежа и го поведоха по стълбите към сградата на съда, където днес започна делото срещу него. Зад конвоя изскочи мъж на средна възраст, който хвърли яйца по посока на Иванов.

Охранители веднага отидоха до нападателя и го попитаха какво прави. „Абе той уби човек, а аз само едни яйца хвърлям“ – обясни човекът, след което под зоркия поглед на униформените се отдалечи.

Пред наобиколилите го репортери мъжът каза, че е хвърли яйцата, защото е съм съпричастен към близките на убитата.

Тази сутрин пред съда се състоя и мълчалив протест на роднини и приятели на почерненото семейство с искане за справедливо наказание за сочения за извършител на престъплението Иван Иванов.

Съдебното заседание протича при закрити врата заради естеството на престъплението и участието на непълнолетни лица в него.

11-годишната Никол Йончева от Бургас беше намушкана с нож в асансьор в „Меден рудник“ през лятото на миналата година. Според обвинението Иван Иванов е намушкал момичето, защото тя отказала да пуши наргиле.