Площад „Тройката“ става арена на SPORT FEST

Тройката

На 17 май централният бургаски площад “Тройката” ще стане арена на SPORT FEST. На тази дата отбелязваме и Деня на българския спорт.

Идеята на събитието е да демонстрира различни възможности за спорт и да насочи посетителите към най-правилния за тях. Подготвена е богата програма, включваща демонстрации и игри по шах, фехтовални дуели, сърф и яхт тренажор, голф тренажор, уроци по акробатика, йога, демонстрации на бойни спортове, тенис, баскетбол, канадска борба, стрийт фитнес и много други, в които всеки може да се включи и да печели награди. Част от програмата е турнир от националния шампионат по стрийт фитнес с подкрепата на легендата Йордан Йовчев.

На площада ще се представят и много изложители със здравословни и био продукти, хранителни добавки и напитки, спортни стоки, ефикасни техники и услуги, замерване на здравни показатели – всичко, свързано с поддържане на добър тонус, балансиран и здравословен начин на живот.

SPORT FEST има и благотворителен характер, като ще се проведат много интересни демонстрации, в които всеки може да се включи.