Кървава касапница разтърси страната! Възрастна жена загина, а 4-годишно дете е с опасност за живота…

катастрофа

67-годишна жена е загинала, а 4-годишно момче е с опасност за живота след катастрофа между товарен и лек автомобил на пътя Бургас – Малко Търново.

Това съобщиха от ОДМВР-Бургас. На 27 април, около 10.10 ч. по пътя Бургас – Малко Търново, в участъка между кв. „Краймори” и с. Маринка, водачът на товарен автомобил „Рено Мастер”, с бургаска регистрация – Г.Х., 35-годишен от Бургас, движещ се от с. Маринка в посока Бургас, поради отвлечено внимание навлиза частично в лентата за насрещно движение и се удря странично с правомерно движещия се в посока с. Маринка лек автомобил „Ауди А 4”, с бургаска регистрация, управляван от 22-годишната Б.А. от с. Преображенци, общ. Руен.

От ПТП на място загинала пътуваща в лекия автомобил 67-годишна от с. Ябълчево, общ. Руен. Водачът на товарния автомобил, получил контузия на лявата подбедрица, прегледан и освободен а домашно лечение. Водачката на лекия автомобил- Б.А. – настанена за лечение в отделение „Неврохирургия» на УМБАЛ – Бургас с контузия на главата, без опасност за живота.

Нейната спътничка – С.М., 25-годишна от с. Преображенци, общ. Руен – настанена за лечение в отделение „Ортопедия” към УМБАЛ – Бургас с изкълчена лява лакътна става, без опасност за живота; синът – 4-годишен от с. Преображенци, общ. Руен, настанен в отделение „Реанимация” на УМБАЛ- Бургас с политравматизъм и с опасност за живота, както и неговата сестра – Ф.З., на една година – без сериозни наранявания.