„Карнобат“ отново разочарова у дома

ФК Карнобат1

Втора поредна домакинска загуба инкасираха футболистите на „Карнобат“, след като отстъпиха минимално с 0:1 от „Миньор“ /Раднево/ в отложен двубой от 22-ри кръг на Югоизточната Трета лига.

Възпитаниците на Георги Калоянов и този път 90 минути не намериха път до вратата на „Миньор“, който да ги отведе до гол, два или три. Същото бе положението и на предходното домакинство с „Розова долина“ /Казанлък/. Положения обаче имаше. Липсваха единствено късмет и нюх към гола. Загубата не промени настоящата позиция в класирането за карнобатлии, които остават на 8-мо място.

Единственото попадение в мача реализира Григор Георгиев, който бе точен в 68-та минута, когато навлезе със спринт в пеналта на „Карнобат“, преодоля и стража на домакините, след което вкара.

Именно Георгиев и Марио Димитров удариха две последователни греди за „Миньор“ в средата на първата част, а няколко отлични спасявания на Христиан Славов все още държаха вратата на „Карнобат“ заключена през първата част.

Георги Калоянов, Митко Митев и Димитър Петров пробваха да реализират след почивката, но без успех. В края срещата се поизнерви, преобладаваха чести накъсвания на играта и диалози със съдията.

Още в събота „Карнобат“ ще има възможност за поправителен изпит пред своите верни фенове, когато от 17:00 ч. е срещата от 28-ми кръг с тима на „Димитровград“.