Клип от ултра крост триатлона „Лъвско сърце 2018“ в Приморско спечели първа награда (ВИДЕО)

НАГРАДА

Видео от ултра крост триатлона „Лъвско сърце 2018“ спечели I награда на XIV Международен Тур Филм Фест – България „На източния бряг на Европа“ във Велико Търново. Отличието е за рекламен филм в категория „Спорт и приключения“.

Екстремното състезание, което се провежда на територията на Приморско и Странджа и поставя на изпитание състезатели с опит в плуването, колоезденето и бягането, успя да пребори конкуренцията с уникална продукция. Рекламният клип за предстоящото трето издание на „Лъвско сърце 2018“, показващ природните красоти на района и ключови моменти от състезанието, заплени журито и заслужено се нареди сред лидерите, като завоюва призовото място.

„Продукцията ни беше отличена от журито сред кандидати от целия свят и проекти със сериозни рекламни бюджети, което ни прави изключително горди и мотивирани да продължаваме да правим всичко с много старание и любов за всички ВАС, нашите фенове и приятели!“, споделя в социалната мрежа Facebook един от организаторите.

Ултра крост триатлон „Лъвско сърце“ ще се проведе през септември в Приморско за трета поредна година. Базовият лагер отново ще е разположен на полигона до плаж „Перла“, където ще се съберат утвърдени състезатели по плуване, планинско бягане и колоездене. Те ще изявяват майсторство в две категории – индивидуални атлети и щафетни отбори от трима, като трябва да изминат общата дистанция от 140 км. Триатлон етапите са с многократно увеличен обем и включват: плуване в залив Перла – 3 км, планинско колоездене из Странджа – 116 км и бягане в резерват Ропотамо – 21 км.

Lion Heart Ultra 2017 – Triathlon Race Video [HD]

Sound ON! #LionHeartUltra2017 #Primorsko #Strandzha 🎥 by Never Know Productions 🎶 by COOH / BALKANSKY / IVAN SHOPOV & AVIGEYA / АВИГЕЯ

Публикувахте от Лъвско сърце Lion Heart Ultra в 8 ноември 2017 г.