Скандал! Кметицата Иванчева заснета в порно клип с 26-годишен! Вижте шокиращите подробности…

десислава иванчева

Черните облаци около кметицата на „Младост“ се сгъстяват. Освен главоболията около публичния резил, белязал ареста на Десислава Иванчева на пъпа на София по обвинение в корупция, за блондинката се задават проблеми и на интимния фронт.

От няколко месеца Деси имала връзка с 26-годишен мачо. Аферата обаче излязла извън обичайните креватни забавления, след като Георги Л. започнал да изнудва кметицата с компрометиращи записи на техни порно изпълнения. Твърди се, че злополучната градоначалничка била заснета чисто гола след интимен сеанс, при това с телесни течности върху тялото си. Не е ясно дали Иванчева е знаела, че е снимана, писа „Таблоид“.

Хитрецът от „Подуяне“ с присъда за грабеж в досието бил непоколебим в желанието да изкара лесни пари на гърба на Десислава.  Изчислил, че може да измъкне от нея няколко хилядарки, независимо, че в момента тя е нагазила надълбоко в блатото с получените 70 000 евро подкуп.

Официално кметицата има връзка с бизнесмена Петър Иванов. Той е работил за италианското посолство у нас, а в момента се занимава с внос на стоки и посредническа дейност. Двамата не живеят заедно, което давало възможност на Десислава да поддържа интимни отношения и с други мъже.

Иванчева в момента е защитавана от един от най-скъпите адвокати – Марин Марковски, чиято тарифа е около 30 000 лева на инстанция. Любопитното е, че той е бил адвокат и на премиера Бойко Борисов по делото му с депутатката от БСП Елена Йончева.

One comment

  • Симеон Аврамов

    23.04.2018 at 22:30

    Не ме интересува личния живот на кметицата!!!
    Интересува ме дали е поискала и получила подкуп!!!!!!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *