Созопол приема 50 фирми на изложението „За Туризма от А до Я“

Созопол изложение

Близо 50 фирми – изложители от цялата страна, ще вземат участие в туристическото изложение „За Туризма от А до Я“, което ще се проведе в понеделник и вторник в Созопол.

След успешното представяне на фирмите в Слънчев бряг в предходните два дни, участниците ще могат да се презентират пред бизнеса и жителите на Созопол. Домакин на бизнес форума е Военноморския клуб, който предоставя на изложителите двата етажа на своята сграда.

Официалното откриване на изложението ще бъде утре в 10.00 часа. В рамките на двата дни фирми от туристическия бранш и посетители ще могат да разгледат щандовете на фирмите изложители и да се запознаят отблизо с най-новите и качествени стоки, продукти и услуги, необходими за подготовката на един туристически обект за предстоящия летен сезон.

Организаторите на туристическото изложение не случайно са избрали Созопол за втора локация на бизнес форума, който има вече шестгодишна история. Освен динамичното развитие на града в сферата на туризма, Созопол като локация дава възможност за контакти и с туристическия бизнес от близките Приморско и Царево.

Изложението договаряне е Бизнес ту Бизнес и ще съдейства на представителите от туристическия бранш максимално динамично да установят търговски контакти с точните партньори, икономия на време и възможност за експедитивно договаряне.