Авторът на секс музика АРТи разкри каква трябва да е жената до него

АРТи

Израсналият в Бургас руснак Артьом Анатолиевич-АРТи е първият изпълнител у нас, който започна да прави секс музика. С нея очаквано идва и засиленият женски интерес към него. Въпреки че се чувства самотен, казва, че не му е времето да се обвързва.

“Малко ми е тъжно, че не мога да посветя време на жена до себе си. Когато съм във връзка, искам тази жена да се чувства изцяло комфортно, да е обгрижвана, да знае, че аз съм до нея и по всяко едно време може да разчита на мен”, разказва Артьом пред предаването “Coolt” по bTV.

По думите на АРТи визията не му е толкова важна. “Искам само две неща: вярност и подкрепа. Ако тя е била в събота, неделя и понеделник на дискотека, ние нямаме допирни точки”, казва още изпълнителят.

Всеки ден той получавал десетки покани от момичета. Прави му впечатление, че езикът на по-малките е доста забавен. “То е ясно, че няма как да се получават нещата. Понякога започвам да чета лекции, което е странно, защото аз не съм възпитател. Малко ми е странно да виждам как млади момичета на възраст между 16 и 20 години пишат такива неща… Не можеш да пишеш нещо подобно на човек, когото не познаваш. Хора, имайте малко самоуважение и гордост!”, призовава певецът.

Въпреки милионите гледания в YouTube, хилядите последователи и лайкове, АРТи не се има за звезда. По думите му в България звезди са Лили Иванова и Азис.

“Звезда те правят последователните стъпки, правилните и хубавите музикални проекти, посланието, което даваш на обществото. Когато си изграден човек, здраво стъпил на краката си, тогава може би си звезда”, казва още изпълнителят.

“Искам да съм адекватен на пазара, да правя музика, която да се харесва на хората. Да могат да отидат на дискотека, да се забавляват. Когато аз отида на участие, да се забавлявам с тях”, допълва АРТи.