Щерката на Глория непрестанно моли майка си за липосукция! Симона Заговора се предаде пред битката с наднорменото тегло!

Симона Загорова

21-годишната Симона Загорова се предаде пред битката с теглото си и отново качи ударните 5 килограма.

Обезверена от йо-йо ефекта, младата певица отказвала да се подлага на повече диети и непрестанно умолявала майка си да й разреши липосукция, писа „Галерия“.

Симона смятала, че след болезнената терапия ще успее да постигне мечтаната фигура, но Глория била крайно против. Макар че има навършено пълнолетие, Симона изключително се съобразявала с майка си и се примирявала с отказа. Въпреки това, Загорова не спирала да плаче и да моли родителката си поне веднъж да опита с метода.

Самата Глория си е правила неведнъж липосукция и смята, че дъщеря й е твърде млада за интервенцията. Вместо това, собственоръчно изготвила хранителен режим за Симона, чрез който да постигне нейната фигура. Покрай Великденските празници обаче младата певица тотално зарязала диетата и се отдала на апетитните козунаци и мазни агънца. На последното й участие феновете заключиха, че положението е неспасяемо.