Абитуриентите от Френската избраха да отидат на бала си с автобус

абутириенти Френската

Учениците от дванадесети “Б” клас от бургаската Гимназия за романски езици “Г. С. Раковски” (известна като Френската гимназия) избраха да отидат на бала си с автобус. Има достатъчно време и други абитуриенти да последват техния пример, казват от Общината.

Наближава времето на баловете. Бургаските младежи, на които им предстои да прекрачат прага на зрелостта, избират кавалер, дама, облекло, прическа и превоз за специалната вечер.

Да, престижно е да те отведат до хотела или ресторанта с луксозен автомобил. Но по-весело е да пътуваш със своите приятели. Нека всички абитуриенти, които осъзнават, че след тази нощ нищо няма да е вече съвсем като преди и искат да изживеят всички моменти в нея ЗАЕДНО, да знаят, че Община Бургас отново предлага опцията “На бал с автобус”. Той ще извозва безплатно абитуриентите до Слънчев бряг, където се провеждат най-много балове.

Предлагането на тази услуга е част от ежегодната кампания на Община Бургас за безопасност по време на абитуриентските балове. Другите превантивни мерки, които ще се предприемат, са провеждането на серия от срещи през втората половина на април за координиране действията на всички отговорни институции. На заседанията ще се уточнят датите, сборните пунктове, маршрутите и начина на придвижване.