Автомобил блъсна бургазлия, приближил неправомерно бившата си съпруга

полиция линейка

Любопитен инцидент е станал в петък 13-и около 16.00 ч. в района до бл. 71 в комплекс „Зорница”, съобщиха от Областната дирекция на МВР. 36-годишна бургазлийка поискала съдействие от полицаи за това, че бившият ѝ съпруг – 46-годишният В. М. от Бургас, не спазил ограничителна заповед, наложена от Бургаския районен съд на 29 май 2017 г., която го задължавала да не я приближава на по-малко от 100 метра за срок от 18 месеца.

Междувременно бургазлията решил да се оттегли, като неправилно пресякъл зад движещ се на заден ход лек автомобил „Ауди А 8”, управляван от 36-годишен шофьор. В резултат на това колата го блъснала, което наложило отвеждането му от екип на „Спешна помощ” до близката болница.

Малко по-късно злощастният бургазлия е доведен до Пето Районно управление с гипсиран крак поради скъсани от пътния инцидент коленни връзки. Полицаите му снели писмено обяснение за нарушаването на ограничителната заповед, като му е съставен протокол за предупреждение.

Поради здравословното състояние на 46-годишния мъж той не е задържан. По случая е образувано бързо полицейско производство.