Топ доктор от „Пирогов” ще преглежда безплатно в Айтос и Руен

Биркан Гюней

Д-р Биркан Гюней, специалист ортопед-травматолог от „Пирогов“, ще консултира безплатно жителите на Айтос и Руен. Лекарят ще приема пациенти в Айтос от 14.00 часа на 18 април в кабинета на ул. “Любен Каравелов” № 9, а в Руен консултациите ще бъдат в Медицинския център на 19 април от 8:30 часа, без предварително записване. Молбата на опитния специалист е пациентите да идват с рентгенови снимки или други образни изследвания, ако имат такиви, съобщават от Община Айтос.

Д-р Биркан Гюней е завършил медицина в Медицинския факултет на Тракийския университет в Стара Загора. През 2005 година започва да специализира ортопедия и травматология в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“. От 2006 г. до 2008 г. работи на длъжност хирург- ортопед травматолог в Клиниката по гнойно септична хирургия „Пирогов“. От 2008 год. работи в IV Ортопедия и Травматология на известното здравно заведение в столицата.

Безплатните прегледи в Айтос и Руен не са първият хуманен жест на д-р Гюней. Потребността да помага има своите проекции в Ардино, Кърджали, и в други селища в Родопите. Целта му е да удовлетвори нуждата на хората да потърсят компетентно мнение за здравословен проблем, защото не всеки има възможност да отиде на преглед в големия град.