1000 откриха мотосезона в Бургас, почетоха жертвите на катастрофата с автобуса (СНИМКИ)

рокер-7

Рев на мощни мотори разтърси днес Бургас. Причината е откриването на мотосезон 2018, който събра в морския град над 1000 братя и сестри на вятъра.

От 10,00 до 12,00 часа на Морската гара пристигнаха представители както на различни мотоклубове, така и отделни мотолюбители. Моторите, които можеха де се видят, бяха от най-различни марки, модели, мощности. Имаше дори и четириколесни бъгита.

Направи впечатление, че освен демонично изглеждащите мъже имаше и доста дами – някои от тях се возеха на задната седалка, а немалко управляваха сами мотоциклети.

Въпреки че не отмениха откриването на мотосезона заради деня на национален траур, рокерите не пропуснаха да почетат жертвите от катастрофата с автобуса на магистрала „Тракия“. В продължение на минута всички застанаха на колене и сведоха глави в знак на почит към загиналите. Поради трагичната случка на Морската гара не звучеше музика.

Точно в 12,00 мотористите поеха на традиционното си шествие из Бургас. Както миналата година, маршрутът им мина по бул. „Демокрация”, стигна до изхода на Бургас в посока София, оттам обратно по ул. „Стефан Стамболов“ и се върнаха обратно на Морската гара. По програма от 13,00 часа там трябваше да се състои стънт шоу и демострации с мотори.

Още снимки от събитието вижте в нашата Галерия

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *