„Созопол“ и „Литекс“ си поделиха по точка. „Ще се борим със зъби и нокти“ отсече Румен Димов

Созопол ФК

Футболистите на „Созопол“ и тези на „Литекс“ завършиха 1:1 в отложен мач от 19-ия кръг на първенството във Втора лига.

На „Арена Созопол” гостите от Ловеч поведоха в 55-ата минута чрез Ангел Лясков, който наказа неразчетено излизане на вратаря Стамен Бояджиев. След три бързи смени домакините се вдигнаха на щурм и направиха няколко пропуска, преди да изравнят в 87-ата минута. Кристиян Пешов обра паяжините в горния ляв ъгъл с техничен удар. Веднага след това Кирил Грозданов можеше да донесе пълен обрат, ала се размина с топката от непосредствена близост.

„Имаме отлични футболисти, но липсата на точки ги затормозява психически и не могат да разгърнат потенциала си. Видяхте след изравняването как се преобразиха. Просто им трябва победа в един луд мач и ще си възвърнат вярата. Дано и Господ ни помогне в определен момент”, заяви старши треньорът на „Созопол“ Румен Димов след мача.

„Докато аз съм начело на отбора, винаги ще носим позитиви в играта си, независимо в коя група сме. Казал съм, че няма да правим трагедии, ако не останем във Втора лига, но ще повторя и другото – че докато имаме теоретични шансове, ще се борим със зъби и нокти”, добави наставникът на „небесносините”.