Чудо! Дъщерята на Румен Радев изключително близка със сина на бивша вицепремиерка! Вижте горещи подробности…

радев дъщеря

Синът на бившата вицепремиерка Зинаида Златанова — Камен се оказа изключително близък с президентската дъщеря Дарина Радева. Двамата са много близки приятели и дори играят заедно на сцена.

Двойката се сближила покрай съвместните си дейности в трупата към „Ле Страпонте”.

И двамата са част от екипа на спектаклите, които формацията изнася в България и чужбина. Благодарение на талантливата си дъщеря, президентът Радев и бившата му съпруга — Гинка,дори успяха да се съберат на едно място, за да аплодират изявата й на сцената.

Въпреки че е две години по-голям от Дарина, а също така вече и студент, Камен продължава да е близък с дъщерята на Радев, покрай работата им в театъра. Техни колеги от школата твърдят, че между тях има истинска симбиоза — а химията помежду им е не само на сцената, но и в живота.

За близките им отношения говори и снимка, която дъщерята на президента е сложила на профила си в социалните мрежи. На нея двамата са прегърнати и позират усмихнати, предаде Hotarena.

Преди време се коментираше, че Дарина Радева е гадже със сина на спортния коментатор Витомир Саръиванов — Стефан. Двамата дори бяха заедно в Париж, но само като приятели и в компанията на други свои близки.

За сметка на това, за отношенията й с къдрокосия Камен се говори, че са наистина сериозни, въпреки че двамата не парадират с близостта си.