Ексклузивно! Колата на ексдепутата Стефан Кенов пламна в Карнобат

Стефан Кенов

Лекият автомобил „Шкода Октавия“ на бившия депутат Стефан Кенов е избухнала в пламъци в Карнобат. Инцидентът е станал в събота около 01.05 часа през нощта, докато колата е била паркирана на карнобатската улица „Сакар“ до дом №31.

Пожарът е потушен от един противопожарен автомобил и трима огнеборци, съобщиха от полицията. Напълно са унищожени двигателният отсег и купето на автомобила.

Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Районно управление – Карнобат. Към момента няма данни за умишлен палеж. По случая е образувано досъдебно производство.

Стефан Кенов бе избран за общински съветник в Карнобат през 2007 г. В периода 2008-9 г. той беше зам. областен управител на Бургас от квотата на НДСВ. После се присъедини към партията на Николай Бареков „България без цензура“, където беше секретар, но впоследствие я напусна. Неговият баща Георги Кенов беше кмет на община Сунгурларе, но загуби на местните избори през 2015 г. През септември миналата година пожар избухна и в наследствената къща на Кенов-младши в Карнобат.