Разкриха ги! Известен диджей попиля “Капките”: Пеят на плейбек! Златка е ГМО на д-р Енчев с пластмасови шамандури…

Като две капки

„Най ме кефи как в тези „капки” им оставят на синбек само първия куплет и чак на припева и до края им вкарват пълния плейбек. За да може журито да каже: В началото тръгна неуверено, но после разцепи”, и публиката да се върже, че пеят на живот, казва Васко Громков.

Популярният диджей от близкото минало срази едно от най-гледаните предавания в тв ефира. В интернет ъндърграунд поетът и радиоводещ обясни, че от няколко сезона улавя „някакви нередности със звука, но не успявал да разбере откъде идват”.

Междувременно в дебатите се включи и Къци Вапцаров. „Верно ли до плейбек са стигнали… То така и тунинг може да има, което обяснява защо ми е харесало”, добави той.

След което Вапцаров не пропусна да похвали Русата Златка и да оплюе Черната. „Само тя може да пее. Виж, Черната Златка не би изкарала и тон. Черната е дзвер. На нея и софтуерът й е черен, не само опаковката”, казва още той.

Двамата със Златка Димитрова се изпокараха във ВИП Брадър 2012. Тогава Къци не искаше да пее песен на Софи Маринова в дует със Златка, а моделката избухна и въпреки че е по-голям от нея, си позволи да го унижи в ефир, пред цяла България, пише “Телеграф”.

След края на предаването Къци доста често изразяваше неприязънта си към нея. И явно не е единствен.

„Не ги различавам тези ГМО-та на д-р Енчев! Всички са ми от една серия клонинги с пластмасови шамандури над корема”, приключи с коментарите по темата dj Васко Громков, който от 4 години не гледа телевизия и попаднал на „Капките” случайно, тъй като музиката е неговата стихия.