Горещо! Владо Карамазов изригна срещу колегите си: Бих им дал 2 годишни присъди с Софийския затвор!

владо карамазов

Владимир Карамазов се изказа безпощадно остро срещу колегите си актьори, които навлизат в занаята без нужното образование и опит и по този начин обезценяват актьорството си. Той избухна в предаването “Cool…T” по bTV пред Петя Дикова.

Водещата го попита дали се дразни на хората, които се опитват да бъдат актьори без да имат тапия и ценз. „Ужасно много. И освен това такива хора хора си позволяват да отварят свои театрални школи. Бих им дал 2-годишна присъда в Софийския затвор“.

По думите му, по този начин те пилеят времето и усилията на хората, записали се в тези школи.

„Актьор се става с опита. Ние учим, започваме да ставаме добри на десетата година. Изведнъж някакви хора идват, стават звезди от някакви пошли телевизонни предавания“, възмути се Карамазов.

Повод за коментара стана обсъждането на новото му хоби – фотографията. Любимецът на жените обясни, че много се е запалил, но е абсолютен аматьор и не смята да взема хляба на професионалистите и да се опитва да изкарва пари със снимане.

Карамазов и Петя Дикова си размениха шеговити закачки в края на интервюто. Светската водеща не пропусна да го пита дали има приятелка. „10 пъти идвам и всеки път – имаш ли си гадже. По традиция – хайде следващия път ще ти кажа истината“, измъкна се Карамазов.

А след това не пропусна да захапе Петя: „А ти специално ли така си се направила като тигрица“ заради блузката ѝ с животниски принт. „Добре, върна ми го. Шегата е за моя сметка“, примири се водещата.