Знаменит боксьор подкрепя благотворителното ревю на Йовита Георгиева в Бургас

Рашко Ломски

Една от емблематичните личности в българския професионален бокс Рашко Ломски ще е сред специалните гости на благотворителното ревю инициирано от вице „Мис България 2017“ Йовита Георгиева, което ще се проведе в петък, съобщиха организаторите.

Европейският ни шампион от 1980 г. и вицешампион на Световната купа от Монреал, Канада, не остана безучастен към кампанията на активната състезателка по спортни танци Йовита.

“За мен ще е удоволствие да подкрепя това красиво и амбициозно, младо момиче, най-малкото заради смелостта и желанието да подпомогне  спорта в Бургас, без значение в коя сфера. Сигурен съм, че за в бъдеще нашият град ще има още много поводи да се гордее с нея и ѝ желая успех!” – споделя още старши треньорът на боксов клуб “Черноморец- 1968” Рашко Ломски.

Няма как да подминем и участието на най-красивата омъжена жена на Бургас за 2016 година, Мая Великова. Прелестната „Мисис Бургас“ също се включва в най-грандиозното модно ревю  в морския град, но този път в амплоато си на дизайнер. Тя ще представи своята колекция “Golden Dreams”.

Ревюто “Lady’s Fashion Trends” ще се проведе този петък, 23-ти февруари, от 19:30 ч. в 5-звезден хотел в Бургас. Светското събитие има за цел не просто да представи най-актуалните модни тенденции за сезона Пролет/Лято 2018, но и да събере средства за подпомагане на клуба по спортни танци “Нефтохимик – 78”, чийто помощник-треньор е избраната за „Кралица на Бургас 2017“ Йовита Георгиева.