Драма! Красавица обяви в Интерпол за издирване скандалджия от Биг Брадър, намесен е дубайски шейх

7 Dni Burgas17.01.201844590

Първият изгонен участник от Биг Брадър 4 – Даниел Делчев е издирван от Интерпол, след като безследно е изчезнал от 8 ноември миналата година. Това разкри журналистката Патриция Кирилова, която издирва Дидо от месеци.

Към момента единствената сигурна информация е, че 34-годишният мъж е заминал в Дубай, за да търси биологичния си баща. От началото на ноември 34-годишният мъж нито е говорил с някой от приятелите си, нито пък им е пращал снимки по интернет. Пристига в Дубай. Прави си няколко кадъра на летището, качва ги на страницата си във фейсбук, а после сякаш се изпарява. Мобилният му телефон не дава никакъв сигнал. Съобщенията, които приятелите му пращат, стоят непрочетени.

Според близките му голяма вина за необмислената крачка има неговата приятелка Вилияна – българка, която 18 години живяла в Арабските емирства. Тя била наясно с болната тема на Дидо, първоначално започнала да му показва снимки на Емира и да открива общи черти , след това му извадила нова лична карта и накрая го убедила да закупи самолетни билети.

Дидо заминал за Дубай с нея и свой приятел от Велико Търново. В момента и тримата са в неизвестност. Единствените сигурни данни са, че те не са напускали Дубай. Версията за богат татко шейх е повече от несъстоятелна, според повечето запознати с историята на Делчев, пише в. “Телеграф”.

Хората дискутиращи темата в социалната мрежа предполагат, че Даниел е страдал от психично разстройство, тъй като е нелогично да повярва на абсурдната история, скалъпена от Вилияна, а именно, че прилича на Емира и като нищо са една кръв.